Portada > Actualitat > Notícies > Un miler de persones visiten la Fàbrica dels Reis Mags d'Orient

Un miler de persones visiten la Fàbrica dels Reis Mags d'Orient

05/01/2021

Ses Majestats arribaran aquesta tarda fent una passejada en cotxes descapotables per tot el municipi

El pavelló municipal ha acollit la Fàbrica dels Reis Mags d'Orient del 2 al 4 de gener, la qual han visitat un total de 1.043 persones. Seguint totes les mesures de seguretat, les famílies han pogut escriure la carta als Reis i l'han entregat als patges reials i els seus ajudants, que han estat a la Fàbrica dels Reis preparant regals. Els infants han pogut seguir un recorregut a l'interior del pavelló i han pogut veure com els patges guardaven les cartes i marcaven les seves cases en uns plànols perquè els Reis sabessin on havien de parar la nit del 5 de gener. A la Fàbrica també hi havia uns patges embolicant regals i uns altres entregant carbó. Per finalitzar el recorregut, les famílies penjaven una nota a l'arbre dels desitjos, esperant que els Reis i el nou any els portin allò que demanen. La Fàbrica dels Reis ha comptat amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, Jardipí, Cladellas i Diables La Sella.

Enguany i a causa de la Covid-19, els Reis no podran fer la tradicional cavalcada amb carrosses ni la Nit de Reis, però des de la Regidoria de Festes s'ha organitzat la passejada dels Reis, prevista per la tarda d'aquest dimarts 5 de gener. Ses Majestats faran un recorregut amb cotxes descapotables antics per tots els barris del municipi per saludar els infants des de la distància. Des de l’organització es recorda que no estan permeses les concentracions de persones al carrer i, per aquest motiu, es convida a la ciutadania a veure la passejada des de casa o des de punts propers al seu domicili.

El seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar no s'aturarà en cap emplaçament per evitar aglomeracions. Si el recorregut no passa per davant del vostre domicili, podeu adreçar-vos al punt més proper al vostre habitatge dins el recorregut. Així doncs, es prega que els desplaçaments siguin mínims i que, en cas de fer-los, es facin a peu. Podeu consultar el recorregut complet i les hores de pas previstes en aquest enllaçCada punt verd indica l'inici i el final d'un tram: clicant a sobre de cada punt, s'obre a l'esquerra de la pantalla un desplegable amb més informació i on hi podreu trobar l'hora aproximada en què la passejada passarà per aquella zona. Recordem que els horaris son aproximats i indiquen l'hora per la qual es calcula que el seguici passarà per cada punt verd.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia fa un especial agraïment a la Comissió de Reis, composta per cinc persones, pel gran esforç i per haver fet possible que els Reis Mags arribin al municipi, malgrat les circumstàncies actuals, que no els ho han posat gens fàcil. També agraïm la col·laboració de la vintena de voluntaris i voluntàries i el cos de Protecció Civil per tot el suport a l'organització.

El mateix dia 5, a les 21h, Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient faran el seu discurs i l'Alcalde, Francesc Bonet, farà entrega de la clau de les cases del poble a través de Canal SET.

Arxivat a: General
Fàbrica dels Reis Mags
Instruccions Passejada
Instruccions Passejada
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags
Fàbrica dels Reis Mags

Arxius adjunts