Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament publica la llista definitiva de persones admeses i excloses al procés de selecció per a caporal

L'Ajuntament publica la llista definitiva de persones admeses i excloses al procés de selecció per a caporal

07/01/2021

Els aspirants queden convocats a la realització de les proves psicotècniques el 14 de gener a Granollers

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat el llistat definitiu de les persones aspirants admeses i excloses al procés selectiu de promoció interna per la cobertura d'una plaça vacant de caporal.

Així mateix, convoca als aspirants a la realització de les proves psicotècniques, que tindran caràcter eliminatori, el proper 14 de gener de 2021 de 8 a 10h. Posteriorment, d'11 a 14h es realitzaran les entrevistes individuals. El lloc de les proves és al carrer Pau Casals, 1, 4t, de Granollers.

Adjunt a aquesta pantalla hi trobareu l'anunci complet.

Policia Local

Arxius adjunts