Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia instal·la el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi

Santa Eulàlia instal·la el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi

19/01/2021

El punt es troba a la carretera de Barcelona, a l'alçada del CAP

Santa Eulàlia ja compta amb el primer punt de recàrrega de vehicles elèctrics instal·lat al municipi. Es tracta d'un punt de càrrega ràpida que permet la càrrega simultània de dos vehicles. L'equip ja està instal·lat a la carretera de Barcelona, a l'alçada del CAP, i ara resta pendent la connexió elèctrica. Es preveu que pugui entrar en funcionament durant el primer trimestre d’enguany.

L'equip forma part de la xarxa de punts de recàrrega públics i gratuïts que té per objectiu posar a disposició de totes les persones usuàries de vehicles elèctrics una xarxa de punts on poder carregar el vehicle. El punt de recàrrega serà gratuït per als usuaris, tot i que s’hauran de descarregar l'app EVCharge i registrar-se (disponible per a usuaris Android i Apple) per poder fer-lo servir.

L'obra ha anat a càrrec de l'empresa Etecnic Movilidad Eléctrica, SRL, mitjançant la central de compres ACM, i ha tingut un cost total de 40.347,26 euros. El pressupost inclou l'equip i l'obra civil, la instal·lació i la senyalització del punt.

El projecte ha comptat amb una subvenció del Programa MOVES de l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), per incentivar a la mobilitat eficient i sostenible, d’11.577,38 euros, el que suposa el 25% del total del cost de l’obra.

La iniciativa se suma a la resta d’accions que es duen a terme a Santa Eulàlia per a la millora del medi ambient, com les ajudes i facilitats per instal·lar plaques fotovoltaiques als habitatges o el reciclatge de residus. Ambdues accions han posicionat Santa Eulàlia entre els municipis líders a Catalunya en el treball per a la millora del medi ambient.

Arxivat a: General
Punt de càrrega vehicles elèctrics
Punt de càrrega vehicles elèctrics
Punt de càrrega vehicles elèctrics
Punt de càrrega vehicles elèctrics
Instruccions app