Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca convoca el 10è Concurs de Punts de Llibre

La Biblioteca convoca el 10è Concurs de Punts de Llibre

20/01/2021

Enguany està dedicat al 10è aniversari de la Biblioteca, que va obrir les portes el 26 de març de 2011

La Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert la convocatòria de la desena edició del Concurs de Punts de Llibre, aquest 2021 dedicat a la celebració del seu 10è aniversari. Les propostes presentades hauran de plasmar en el punt de llibre el que millor representi els espais o racons de la biblioteca, llibres o lectures, narracions de contes, tallers, concerts, moments viscuts, persones, personatges reals o imaginaris, alguna cosa que hi hagin après o allò que vulguin dedicar a la biblioteca de Santa Eulàlia.

El concurs està obert a totes les persones que ho vulguin i de totes les edats. Hi haurà un total de cinc categories: fins a 7 anys, de 8 a 10 anys, d'11 a 16 anys, a partir de 17 anys i un últim premi al millor treball conjunt de classe per les escoles. Cada participant podrà presentar un màxim de dues propostes.

Els punts de llibre es lliuraran a la Biblioteca entre el 22 i el 27 de febrer de 2021 i s'exposaran de l'11 de març al 25 d'abril. El lliurament de premis serà divendres 26 de març. Els punts guanyadors i els segons premis de cada categoria s'editaran com a punts de llibre de la Biblioteca d'enguany. També s'editaran dos punts seleccionats de les classes premiades. Hi haurà fins un total de 25 premis, els quals rebran una bossa exclusiva amb un lot de regals, llibres i material de pintura, gràcies a l'aportació dels comerços del municipi, algunes empreses locals i l'Ajuntament.

Adjunt a aquesta pantalla hi trobareu el cartell del concurs i les bases complertes, on hi trobareu els detalls de la convocatòria.

Arxivat a: General
Concurs punts de llibre
Concurs punts de llibre

Arxius adjunts