Portada > Actualitat > Notícies > La Taka convoca l'Assemblea Jove 2021

La Taka convoca l'Assemblea Jove 2021

21/01/2021

Se celebrarà del 19 al 28 de febrer i s'hi podrà assistir de forma presencial o virtual

La Taka ha anunciat la convocatòria de l'Assemblea Jove 2021, la qual se celebrarà del 19 al 28 de febrer i hi haurà la possibilitat d'assistir-hi de manera presencial o virtual en una de les dates escollides. Les persones interessades s'han d'inscriure prèviament a través d'aquest formulari i s'organitzaran grups d'un màxim de sis persones, d'acord amb la disponibilitat horària que cadascú hagi escollit. Un cop rebudes les inscripcions, des de La Taka es comunicarà el dia i hora de la participació.

La inscripció prèvia és una de les novetats d'aquesta 16a edició, un canvi que l'organització ha hagut de fer per tal de fer de l'Assemblea un espai segur. A més, enguany les butlletes amb les propostes es poden presentar fent una foto i enviant-les per WhatsApp (607936859) o bé dipositant-les a les urnes que hi ha a la secretaria de l'Institut La Vall del Tenes i al Punt Jove La Taka. També us podeu descarregar la butlleta, omplir-la a l'ordinador i enviar-la directament a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El termini per presentar les propostes és fins al 14 de febrer.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és que s'han afegit 1.000 euros al pressupost, sumant un total de 16.000 euros que es repartiran entre les propostes guanyadores i es dividirà en dos: la meitat del pressupost es destinarà a accions proposades per menors de 18 anys i l'altra meitat, a les proposades pels majors d'edat.

Enguany també, i de forma excepcional, s'ha obert la possibilitat de proposar inversions de millora de l'espai públic. Això vol dir que, a banda de les activitats i accions, es pot proposar millorar parcs i zones per practicar esport, equipaments, pistes, entorn natural o altres espais. L'objectiu d'aquest procés participatiu és que els i les joves puguin decidir com s'utilitzaran els recursos públics destinats a les activitats per a joves del municipi per l'any 2021, d'acord a les seves inquietuds i necessitats.

Arxivat a: General
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021

Arxius adjunts