Portada > Actualitat > Notícies > Sorea ara és Agbar

Sorea ara és Agbar

01/02/2021

Des de l'1 de gener, Agbar és el nou gestor de serveis del cicle integral de l'aigua a Santa Eulàlia

Societat General d'Aigües de Barcelona, S.A.U. (Agbar) ha evolucionat cap a una única marca de serveis del cicle integral de l'aigua a Catalunya i, per tant, Sorea ha transmès a la companyia la seva branca de gestió de l'aigua que fins ara havia desenvolupat a Catalunya.

En conseqüència, des de l'1 de gener de 2021, els serveis que Sorea prestava fins ara a Santa Eulàlia de Ronçana passen a ser gestionats per Agbar. Així, Agbar és el nou gestor del servei i subroga la posició que tenia Sorea al municipi. Aquesta transmissió no suposa cap modificació en la prestació del servei als usuaris i usuàries.

Alhora, es mantenen els mateixos canals d'atenció telefònica: 934 953 540 (atenció comercial), 900 405 070 (reclamacions) i 900 304 070 (avaries). Les oficines d'atenció al client també segueixen sent les mateixes i seguiran obertes amb cita prèvia. Ara bé, la pàgina web de la companyia passa a ser www.agbarclients.cat i es disposa d'un nou perfil de Twitter, @agbarclients.

Arxivat a: General
Agbar