Portada > Actualitat > Notícies > El Voluntariat per la llengua busca persones per formar parelles lingüístiques

El Voluntariat per la llengua busca persones per formar parelles lingüístiques

02/02/2021

Les parelles estan formades per un voluntari que parla habitualment català i un aprenent que vol guanyar confiança i fluïdesa a l'hora de parlar-lo

El Voluntariat per la Llengua s'encarrega de fer parelles entre una persona voluntària que parla habitualment català i una persona aprenent que ja en té coneixements, però que vol guanyar més confiança i fluïdesa a l'hora de parlar-lo. Un cop formades les parelles, segons les preferències i horaris, s'estableix una dinàmica senzilla i flexible, ja que cada parella decideix l'horari i el lloc de les trobades.

Les restriccions sanitàries i de mobilitat derivades de la Covid-19 no han aturat les ganes d'aprendre català i d'ajudar a qui l'està aprenent. Amb tot, es recomana que les parelles lingüístiques optin per la modalitat virtual, que facilita la pràctica del català a través de la conversa per mitjà de vídeotrucada.

Si vols formar part d'una parella lingüística, apunta't al Voluntariat per la llengua: és fàcil, divertit i enriquidor. T'hi pots inscriure com a voluntari/a si tens ganes de fer créixer el català i fer noves coneixences, o com a aprenent/a si vols perdre la vergonya i llançar-te a parlar en català.

Per participar-hi només cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana. Les inscripcions es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat. També et pots posar en contacte amb el Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental per telèfon al 634 757 138 o per correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: General
Voluntariat per la llengua