Portada > Actualitat > Notícies > Els centres educatius preparen la jornada de portes obertes marcada per les mesures per la Covid-19

Els centres educatius preparen la jornada de portes obertes marcada per les mesures per la Covid-19

12/02/2021

Caldrà cita prèvia per l'escola Ronçana i La Sagrera i les de l'Institut La Vall del Tenes es faran de forma virtual

Les dues escoles públiques de Santa Eulàlia de Ronçana i l'Institut La Vall del Tenes han presentat les jornades de portes obertes i la preinscripció per al curs 2021-2022, en un context marcat per les mesures per contenir la pandèmia. L’objectiu d’aquestes jornades és informar les famílies perquè puguin escollir el centre que considerin més adequat per als seus fills i filles.

Les escoles faran tres sessions informatives, a les 10h, a les 11h i a les 12h, el dissabte 27 de febrer en el cas de l'Escola Ronçana i el dissabte 6 de març, a l'Escola La Sagrera. Caldrà que les famílies demanin cita prèvia per organitzar les visites presencials en grups de 10 persones, a les quals no hi podran accedir els infants. En funció de la demanda, es programaran altres sessions durant la setmana, a les 17h.

A l'Institut La Vall del Tenes les portes obertes seran virtuals i es repartiran en dues sessions, dimecres 3 de març i dissabte 6 de març, ambdues de 19h a 21h. Les persones interessades a assistir a les videoconferències amb l'equip directiu han de sol·licitar-ho complimentant el formulari del web a partir del 22 de febrer.

Portes obertes
Portes obertes