Portada > Actualitat > Notícies > Se suspèn la 29a edició de la Calçotada Popular

Se suspèn la 29a edició de la Calçotada Popular

23/02/2021

Estava prevista pel dissabte 6 de març

La que havia de ser la 29a edició de la Calçotada Popular de Santa Eulàlia ha quedat suspesa per la situació sanitària actual. Habitualment, s'ha celebrat sempre l'últim cap de setmana de gener i aquest any la Covid-19 ja havia obligat a posposar-la pel 6 de març, però finalment se suspèn per seguretat i responsabilitat.

La Calçotada de 2020 va ser un dels últims actes que es van poder celebrar abans de l'inici de la pandèmia i, fins i tot, va superar les xifres registrades l'any anterior. La sala Muriel Casals de La Fàbrica va acollir fins a 450 comensals, que van gaudir dels 6.000 calçots cuits a l'exterior del centre cívic.

Cocció dels calçots a l'exterior de La Fàbrica