Portada > Actualitat > Notícies > El Tornaveu 48 analitza el pressupost de 2021 i repassa les obres i serveis previstes per aquest any

El Tornaveu 48 analitza el pressupost de 2021 i repassa les obres i serveis previstes per aquest any

16/03/2021

Inclou una entrevista a Belén Martínez, directora de la Biblioteca, en motiu del 10è aniversari de l'equipament

L'edició número 48 del Tornaveu ja s'ha repartit a tots els domicilis de Santa Eulàlia. El butlletí municipal fa un anàlisi del pressupost de 2021, aprovat en l'últim Ple. És el més elevat dels últims anys, arribant als 10 milions d'euros, i es caracteritza per ser expansiu per dinamitzar el municipi en l'etapa post Covid. El Tornaveu també fa un repàs a les obres i serveis més destacats previstos per enguany.

En l'apartat de Salut, es parla de la vacuna contra la Covid-19 i de les xifres a la Vall del Tenes. El Tornaveu també destaca la recent estrenada Guia Comercial de Santa Eulàlia, que ja incorpora una trentena d'empreses del poble.

El desè aniversari de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja protagonitza la secció de Cultura, la qual va acompanyada d'una entrevista a Belén Martínez, directora d'aquest equipament municipal.

En l'últim número del Tornaveu també hi destaca el procés participatiu de la Font del Rieral i els resultats de l'Assemblea Jove 2021, així com les opinions dels diferents partits polítics del municipi.

Finalment i com a novetat, hi ha la secció "Una curiositat de Santa Eulàlia", que convida a la ciutadania a participar-hi amb una anècdota o curiositat, per desvetllar els secrets més ben guardats del poble.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu la versió digital del Tornaveu 48.

Arxivat a: General
Tornaveu 48

Arxius adjunts