Portada > Actualitat > Notícies > Comença el procés participatiu per a joves de 1r i 2n d'ESO de l'IES la Vall del Tenes

Comença el procés participatiu per a joves de 1r i 2n d'ESO de l'IES la Vall del Tenes

15/04/2021

La Taka dinamitza les sessions perquè l'alumnat decideixi com invertir 2.000 euros en activitats o millores de l'institut

El divendres 9 d'abril va arrencar el projecte "Aprenem dels pressupostos participatius", que s'allargarà fins a principis de maig i està destinat als joves de 1r i 2n d'ESO de l'Institut de la Vall del Tenes. El Punt Jove La Taka coordina la iniciativa, a través de la qual es pretén que els més joves (12-13 anys) tinguin un primer contacte amb la participació en els afers comunitaris i adquireixin competències en aquest àmbit, per, així, arribar amb una major preparació per participar a l'Assemblea Jove (14-30 anys).

El procés de pressupostos participatius es desenvoluparà al llarg de tres sessions a cada una de les aules de 1r i 2n d'ESO de l'IES, on es duran a terme dinàmiques per reflexionar entorn els factors que permeten una bona participació.

Posteriorment, es posarà a la disposició dels joves 2.000 euros perquè facin propostes d'activitats o millores, sempre en el marc del centre educatiu. A través d'un debat i una priorització, acabaran decidint conjuntament quina millora o millores s'acabaran executant.

Arxivat a: General
Aprenem dels pressupostos participatius
Aprenem dels pressupostos participatius
Aprenem dels pressupostos participatius