Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament obre el procés de màxima urgència per cobrir el lloc de tècnic/a auxiliar de biblioteca

L'Ajuntament obre el procés de màxima urgència per cobrir el lloc de tècnic/a auxiliar de biblioteca

19/04/2021

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud i documentació abans del 26 d'abril

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha obert el procés per cobrir de màxima urgència el lloc de treball de Tècnic/a auxiliar de biblioteca, Grup C1, en concepte de personal laboral de caràcter temporal no fix de plantilla (contracte interinitat a temps parcial fins cobertura de plaça mitjançant procediment reglamentari). La persona seleccionada estarà adscrita a l'àrea de cultura, amb una dedicació del 50% de la jornada laboral distribuïda de dilluns a dissabte (17,5 hores setmanals), segons calendari laboral, que es modifica anualment en funció dels festius. La retribució és de 748,27 euros bruts mensuals i l'inici del contracte és el 10 de maig de 2021.

Les persones interessades hauran d'estar en possessió del Títol de batxiller, de tècnic corresponent a un cicle formatiu de grau superior, equivalent o superior, i acreditar nivell C de coneixements de llengua catalana o hauran de superar una prova abans de la seva incorporació en el cas de ser contractades.

Caldrà presentar una instància genèrica i aportar la documentació adjunta com a màxim el 26 d'abril de 2021:

- Fotocòpia DNI

- Currículum vitae amb detall de les tasques efectuades en cada lloc de treball, dates concretes, detall cronològic

- Fotocòpies de titulacions

- Informe de vida laboral actualitzat acompanyat de contractes o nòmines on s’acrediti la categoria contractada

La selecció es farà mitjançant valoració de mèrits (30% sobre la puntuació total), en funció de la documentació aportada per cada persona aspirant, i una prova de coneixements (70% de la puntuació total). La prova de coneixements sobre les funcions del lloc de treball es farà en crida única el dijous 29 d’abril de 2021 a les 10h a la biblioteca.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu el BAN complet.

Arxivat a: General
Ban Tècnic/a auxiliar Biblioteca

Arxius adjunts