Portada > Actualitat > Notícies > L'alumnat de 1r i 2n d'ESO de La Vall del Tenes vota tres propostes on invertir 2.000 euros

L'alumnat de 1r i 2n d'ESO de La Vall del Tenes vota tres propostes on invertir 2.000 euros

12/05/2021

Amb els pressupostos participatius es milloraran els lavabos, s'organitzarà un Scape Room i faran un torneig de futbol bombolla

A través del projecte "Aprenem dels Pressupostos Participatius", l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'Institut La Vall del Tenes ha votat les tres propostes a les que es destinaran els 2.000 euros aportats pel servei de joventut. D'entre les 14 propostes presentades i treballades pels mateixos alumnes, han decidit invertir el pressupost en la millora dels lavabos de l'Edifici Montseny (600 euros), l'organització d'un Scape Room (500 euros) i l'organització d'un torneig de futbol bombolla (900 euros). A pocs punts han quedat altres propostes com la instal·lació de taquilles als passadissos, el torneig de futbol i de bàsquet i la construcció d'un espai chill-out al pati.

Aquest procés participatiu ha buscat educar a l’alumnat de primer cicle d’ESO en els valors de la democràcia i la participació, fomentant competències relacionades com són el pensament crític, el compromís ètic, la comunicació i la gestió de les emocions.

El procés continua en marxa per tal d’implementar els resultats abans de finalitzar l’any. Per això, des de La Taka es fomentarà la participació de voluntaris i voluntàries que es vulguin implicar en l’organització de les activitats. La valoració que es fa des del servei és molt positiva, a l’espera de concloure un procés participatiu que ha implicat a més de 200 alumnes.

Arxivat a: General
Pressupostos participatius 2021
Aprenem dels presssupostos participatius