Portada > Actualitat > Notícies > Es netegen preventivament i per primer cop les canonades de la xarxa del Rieral, la Campinya i Sant Isidre

Es netegen preventivament i per primer cop les canonades de la xarxa del Rieral, la Campinya i Sant Isidre

15/06/2021

També s'ha netejat el 20% dels embornals i reixes del municipi, situats al Rieral

El Conveni de cooperació entre l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consorci Besòs Tordera, relatiu al servei de neteja i manteniment de la xarxa de clavegueram, ha inclòs aquest any i per primer cop treballs de neteja preventiva de les canonades de la xarxa i d’aproximadament el 20% dels embornals i reixes del municipi.

Durant els mesos de març i abril s’ha dut a terme la inspecció de la xarxa i embornals del Rieral, la Campinya i Sant Isidre, i durant els mesos d’abril i maig s’ha fet la neteja preventiva dels mateixos àmbits.

La neteja preventiva d’embornals i de la xarxa de la zona del Rieral ha inclòs 23 reixes, 238 embornals, 601,44 ml de canonada i 11 pous de registre. La de la xarxa de la zona Sant Isidre i la Campinya ha inclòs 627,43 ml de canonada i 14 pous de registre.

Està previst que per a l’any vinent es prossegueixi amb la neteja preventiva d’altres àmbits del municipi.

Arxivat a: General
Embornals