Portada > Actualitat > Notícies > Arranca el SERSONA FEST, el primer cicle de música en viu de Santa Eulàlia

Arranca el SERSONA FEST, el primer cicle de música en viu de Santa Eulàlia

21/06/2021

El concert de l'EMVT i la jornada feminista obren el cicle de concerts que s'allargarà fins a finals de juliol

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, arran de la petició de diversos grups locals i músics del poble, va estrenar aquest cap de setmana el SERSONA FEST, un cicle de música en viu itinerant pel municipi. Els encarregats d'obrir-lo van ser els alumnes de l'Escola de Música de la Vall del Tenes, que van oferir un concert de combos a la plaça de l'Església el divendres al vespre. Van tocar els grups Ladies&Boy, Confiscat, Tocat's de l'ala, Shining lies i Macarrons iaia, davant una setantena de persones.

Dissabte, el club de lectura feminista SlowRead SER va organitzar per celebrar el seu tercer aniversari una jornada feminista al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Després de la trobada "Atreveix-te a fer les coses a la teva manera", amb el testimoni de les Creadoras de Bosques, la companyia "La rateta ja no escombra l'escaleta" va oferir l'espectacle musical "La dona que jo vull ser".

Amb la possibilitat de tornar a organitzar la Festa Major Tot l'Any i la flexibilització de les mesures sanitàries per la Covid-19, la proposta acull diferents concerts durant els caps de setmana i alguns dijous dels mesos de juny i juliol. L'objectiu és donar visibilitat i promocionar el talent local, recuperant la normalitat en l'àmbit de la cultura i contribuint, així, a la reactivació del sector.

Arxivat a: General
SERSONA FEST
SERSONA FEST
SERSONA FEST
SERSONA FEST
SERSONA FEST
SERSONA FEST