Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Santa Eulàlia se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

L'Ajuntament de Santa Eulàlia se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

28/06/2021

Se celebra al llarg de tota la setmana, amb la lectura del manifest al Ple i un concert dissabte a La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana se suma avui, 28 de juny, al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI i inicia una setmana amb diversos actes per celebrar aquest dia. Des d'avui, la bandera de l'arc de Sant Martí penja al balcó del consistori i hi serà durant els propers dies.

A més, aquest dijous es llegirà un manifest al Ple per seguir avançant en el compromís amb els drets de les persones LGTBI+ i la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja ha disposat un aparador amb llibres i materials sobre aquesta temàtica. En el marc del SERSONA FEST, el primer festival de música en viu del municipi, aquest dissabte 3 de juliol a les 12.30h, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà un concert de Joan Liaño, tercer finalista de l'Operació Paski.

Arxivat a: General
Dia Orgull LGTBI+
SERSONA FEST: Joan Liaño