Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia pinta un banc amb els colors de l'arc de Sant Martí per la setmana de l'Orgull LGTBIQ+

Santa Eulàlia pinta un banc amb els colors de l'arc de Sant Martí per la setmana de l'Orgull LGTBIQ+

30/06/2021

Pintant aquests espais públics es vol reivindicar i celebrar l'Orgull durant tot l'any

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha pintat un banc de la Carretera de Barcelona, a l'alçada de Can Burguès, amb els colors de l'arc de Sant Martí en el marc de la setmana de l'Orgull LGTBIQ+. L'any passat ja es va pintar el pas de zebra de davant del Consistori, amb l'objectiu de recordar, reivindicar i celebrar que l'Orgull és tot l'any i no només una setmana pel Dia Mundial, celebrat aquest dilluns 28 de juny.

Amb motiu de la setmana de l'Orgull LGTBIQ+ a Santa Eulàlia, demà es llegirà un manifest al Ple, la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja ha disposat un aparador amb llibres i materials sobre aquesta temàtica i dissabte a les 12.30h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, pel SERSONA FEST, hi haurà un concert de Joan Liaño, tercer finalista de l'Operació Paski.

Arxivat a: General
Banc LGTBIQ+
Banc LGTBIQ+