Portada > Actualitat > Notícies > Ronçana Comerç Actiu celebra els seus 15 anys amb el llançament del nou projecte @LESACTIVES

Ronçana Comerç Actiu celebra els seus 15 anys amb el llançament del nou projecte @LESACTIVES

07/07/2021

L'associació de comerciants també organitza la 2a edició de l'Objecte Infiltrat, un joc pels aparadors de les botigues del poble

Enguany, Ronçana Comerç Actiu està d'aniversari i celebra els 15 anys de l'associació amb diferents accions que s'allargaran fins al mes de novembre, amb un sorteig especial. Al gener, van presentar un logotip especial per aquest any amb la frase "15 anys fent poble" i, a partir del mes de maig, van iniciar una campanya a les xarxes socials per fer un repàs de tot allò que ha fet RCA al llarg d'aquests anys.

Ronçana Comerç Actiu llança el nou projecte @LESACTIVES, que es desvetllarà per complet a la tardor. Des de l'associació, de moment, conviden a seguir el seu perfil d'Instagram @lesactives i a estar alerta de totes les novetats que s'aniran presentant en els propers mesos, sota el lema "A Santa Eulàlia passen coses".

Alhora, la segona edició de "L'Objecte Infiltrat", el joc de RCA que consisteix en trobar l'objecte que no correspon a cadascun dels aparadors participants, estarà actiu del 15 al 29 de juliol. Els aparadors dels associats estaran decorats amb motius de la Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana i els comerços disposaran de butlletes per començar a jugar. Aquelles persones que hi vulguin participar, hauran d'observar els aparadors, trobar l'objecte infiltrat a cadascun d'ells i, una vegada completada la butlleta, entregar-la a qualsevol dels comerços participants.

Una de les novetats d'enguany és el concurs d'aparadors. Cada persona participant al joc podrà votar el seu aparador preferit a la mateixa butlleta i el guanyador rebrà un val de 50 euros bescanviable per un àpat a qualsevol dels associats a RCA. A més, en aquesta ocasió hi haurà tres guanyadors de 100 euros per bescanviar als comerços associats. Podran optar-hi totes aquelles persones que encertin correctament el total d'objectes infiltrats.

"L'Objecte Infiltrat" creix en aquesta segona edició, ja que compta amb més comerços participants i, a la vegada, RCA ha allargat a dues setmanes el temps per trobar tots els objectes.

Arxivat a: General
15 anys RCA
15 anys RCA
15 anys RCA
15 anys RCA
15 anys RCA