Portada > Actualitat > Notícies > El pavelló estrena una nova cortina separadora a la pista d'entrenament

El pavelló estrena una nova cortina separadora a la pista d'entrenament

09/07/2021

La cortina, que està motoritzada, ha tingut un cost de 12.100 euros

El pavelló d'esports de Santa Eulàlia de Ronçana ja té instal·lada la nova cortina separadora a la pista d'entrenament. La cortina, feta d'un material molt resistent, està motoritzada i es pot pujar i baixar automàticament des de la mateixa pista.

El cost total de la instal·lació és de 12.100 euros i l'empresa encarregada de fabricar-la i col·locar-la ha estat Disseny TEA 3, S.L. Tot i que la inversió no estava prevista inicialment al pressupost de 2021, es va aprovar una modificació de crèdit al Ple del 29 d'abril per finançar l'obra amb romanent de tresoreria per despeses generals.

Arxivat a: General
Cortina pavelló
Cortina pavelló
Cortina pavelló