Portada > Actualitat > Notícies > L'11a Fira del Tomàquet acollirà el segon Concurs de cuina del tomàquet de varietats locals

L'11a Fira del Tomàquet acollirà el segon Concurs de cuina del tomàquet de varietats locals

12/07/2021

Se celebrarà diumenge 25 de juliol a les 13h a La Fàbrica i és obert a tothom

En el marc de l'11a Fira del Tomàquet de varietats locals, que tindrà lloc a Santa Eulàlia el cap de setmana del 24 i 25 de juliol, se celebrarà la segona edició del Concurs de cuina del tomàquet de varietats locals i del producte de proximitat. El concurs, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, és gratuït i es farà diumenge a les 13h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Hi poden participar totes les persones aficionades a la cuina, excepte els professionals de la restauració, i caldrà que presentin el seu plat a les 12.30h al punt d'informació de la fira, on disposaran de fogons per si volen escalfar el plat. Tothom qui hi participi rebrà un davantal commemoratiu.

El concurs inclou dues categories: plat fet amb tomàquet cru i pla fet amb tomàquet cuinat, però ambdues han de ser amb tomàquets de varietats locals. Caldrà entregar un sobre amb el nom i varietats de tomàquets que s'han fet servir, la recepta i les dades personals de la persona autora. La recepta també es pot enviar per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Una vegada recollits els plats, s'exposaran al públic i el jurat, format per reconeguts professionals del món de la gastronomia i les dues persones guanyadores de la darrera edició, faran un tast per deliberar els plats guanyadors. S'entregarà a la persona guanyadora de cada categoria una estada de cap de setmana al Vallès Oriental, valorada amb 150 euros.

Podeu consultar les bases completes en el document adjunt a aquesta notícia.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complet de la fira.

Arxivat a: General
Membres del jurat tastant els diferenta plats del concurs de cuina
Concurs de cuina 2021

Arxius adjunts