Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia arrenca la Festa Major 2021 amb música i dansa

Santa Eulàlia arrenca la Festa Major 2021 amb música i dansa

30/07/2021

Tot i les mesures per la Covid-19, es registra una alta participació a tots els actes

Tret de sortida a la Festa Major d'enguany a Santa Eulàlia de Ronçana. Ahir, dijous 29 de juliol, va començar la Festa Major al poble, aquesta vegada marcada per les mesures de seguretat per la Covid-19, amb aforaments limitats i la mascareta obligatòria en tot moment. La jornada va començar a l'exterior del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica, amb la primera edició del Santaka Emergent Fest, un festival de música emergent que també formava part del cicle de música en viu SERSONA FEST. La música urbana en va ser la protagonista, amb les actuacions de Steps 415, Menfu, Santos Ateos, Flakkka OG, JKJR, Pau Bel, King Montana i Los niños del balcón.

Des del balcó de l'Ajuntament, la Ma Àngels i el Josep Ma, en representació del Casal d'Avis, van ser els encarregats de llegir el pregó. En acabat i després de sonar l'himne de Festa Major de Santa Eulàlia, la plaça de l'Ajuntament es va omplir per gaudir de l'espectacle de l'escola de dansa Trackdance. Van passar per l'escenari diferents grups d'alumnes, que van oferir actuacions d'estils diversos, des de dansa clàssica a contemporània, hip-hop o flamenc, entre d'altres.

Per tancar el primer dia de Festa Major, també a la plaça de l'Ajuntament, el públic es va poder divertir amb els concerts de De Cara a la Pared i Cucs de Cementiri.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

La Festa continua avui amb una nova jornada del Santaka Emergent Fest, en aquesta ocasió de música pop, rock i ska, el concurs Set Segons de Canal Set i el concert de Las Karamba.

Arxivat a: General
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021