Portada > Actualitat > Notícies > El Santaka Emergent Fest, el concurs de Canal SET i el concert de Las Karamba, protagonistes de la segona jornada de Festa Major

El Santaka Emergent Fest, el concurs de Canal SET i el concert de Las Karamba, protagonistes de la segona jornada de Festa Major

31/07/2021

Santa Eulàlia viu el segon dia de festa amb música i el concurs de la televisió local amb la participació de les colles del Joc de Colors

La segona jornada de la Festa Major 2021 va acollir una nova edició del Santaka Emergent Fest, en aquest cas amb música pop, rock i ska, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. El festival de música emergent del poble, que també formava part del cicle SERSONA FEST, va portar els grups Shining Lies, Red Sky, 6Q & Xavi Rider, Police Line Band, Dystopia i Petroli.

A la plaça de l'Ajuntament, Canal SET va presentar el nou concurs de la propera temporada de la televisió local, "Set Segons". Van pujar a l'escenari un representant dels grocs, verds, blaus i vermells per participar al divertit concurs, que inclou proves musicals, de lletrejar o de mímica, entre altres. Tot i que enguany no s'ha pogut celebrar el tradicional Joc de Colors de Santa Eulàlia, el públic, vestit amb la samarreta de la seva colla, va poder animar i sentir l'esperit del joc.

Per tancar el dia, el mateix escenari va acollir la mescla multicultural entre Veneçuela, Cuba, l'Argentina, Panamà i Catalunya, amb la música de Las Karamba, una banda que dona lloc a un estil musical on es reconeix el so, el chachachá, la salsa, la timba i la música urbana, des d'una perspectiva social femenina.

Podeu veure més imatges de la jornada a la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

La Festa Major 2021 segueix avui a la tarda amb teatre, l'orquestra La Chatta, l'espectacle pirotècnic i la cremada del campanar i el concert de El Niño de la Hipoteca.

Arxivat a: General
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021