Portada > Actualitat > Notícies > Tabalers, circ i teatre tanquen la Festa Major 2021 de Santa Eulàlia

Tabalers, circ i teatre tanquen la Festa Major 2021 de Santa Eulàlia

02/08/2021

Tot i una programació reduïda i sense Joc de Colors, el municipi ha pogut viure una festa amb actes per a tots els públics

Ahir, diumenge 1 d'agost, la traca de Festa Major posava punt i final a la festa d'enguany, marcada per les mesures per la Covid-19 i l'absència del tradicional Joc de Colors de Santa Eulàlia de Ronçana. Tot i així, els veïns i veïnes del poble han pogut gaudir i participar d'una festa amb diferents actes per a tots els públics.

L'última jornada de Festa Major va arrancar a la tarda amb la trobada de tabalers i un espectacle de circ familiar, que va omplir la plaça de l'Església. Al vespre, l'obra de teatre Brossa va divertir al públic, amb un espectacle d'humor interactiu. En acabat, la traca final de Festa Major marcava el fi de festa, esperant que l'any vinent es pugui recuperar la normalitat.

Podeu veure totes les imatges del dia a l'àlbum de Facebook de la pàgina de l'Ajuntament (fotos d'Àngel Bravo).

Arxivat a: General
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021