Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

Santa Eulàlia se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

15/09/2021

Hi haurà tallers, exposicions i xerrades i torna la pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic

Un any més, Santa Eulàlia de Ronçana s'afegeix a les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat, enguany del 16 al 22 de setembre.

El taller familiar "Un tren encaixat" tindrà lloc el dimarts 21 de setembre a les 18h a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, a càrrec d'Eva Sans.

La Sala Polivalent del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà, del 22 al 27 de setembre, l'exposició "El transport públic ens dona més", cedida per la Plataforma de Transport Públic (PTP).

La Fàbrica també acollirà la xerrada "Democràcia i Mobilitat" el dijous 23 de setembre a les 19h. La conferència anirà a càrrec de Jaume Vernet i Maria Coma, membres de la PTP.

El dimecres 22 de setembre serà el Dia sense cotxes, quan s'organitzaran diversos tallers i activitats sobre mobilitat sostenible per a les famílies. Es pintarà el terra dels carrers, es podran posar accessoris de forma gratuïta als patinets i bicis i s'ensenyarà a fer trucs amb el patinet. Durant aquest dia hi haurà dos talls de carrers per acollir aquestes activitats i conscienciar sobre les alternatives a l'ús del cotxe:

  • Es tallaran els carrers Forn i Sant Francesc de Paula, davant de l'Escola Ronçana, de 8.30 a 18.30h.
  • També es tallarà el Camí de la Serra, entre els carrers Salve Regina i Ponent, davant de l'Escola La Sagrera i l'Escola Bressol L'Alzina, en aquest cas, de 16.30 a 18.30h.

L'última activitat englobada en la Setmana de la Mobilitat serà la Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic, la qual tindrà lloc el dissabte 9 d'octubre. Se sortirà a les 10h de La Fàbrica i, a través d'un recorregut planer, es descobrirà una part del patrimoni cultural del poble.

Arxivat a: General
Setmana de la Mobilitat 2021
Setmana de la Mobilitat 2021
Setmana de la Mobilitat: Pedalada pel patrimoni i contra el canvi climàtic
Setmana de la Mobilitat: Dia sense cotxes
Setmana de la Mobilitat: Xerrada "Democràcia i mobilitat"
Taller mobilitat sostenible
Setmana de la Mobilitat: Exposició