Portada > Actualitat > Notícies > La Mancomunitat de la Vall del Tenes presenta nova pàgina web en el marc del pla de dinamització agrària

La Mancomunitat de la Vall del Tenes presenta nova pàgina web en el marc del pla de dinamització agrària

20/09/2021

S'han col·locat bales de palla als quatre municipis de la Vall del Tenes: a Santa Eulàlia, al camp de Can Brustenga

El pla de dinamització agrària de la Mancomunitat de la Vall del Tenes ha arrencat el nou curs amb força, amb la campanya de difusió de la seva nova pàgina web: www.valldeltenesagraria.cat

Al llarg dels últims dies s'han col·locat bales de palla de la darrera collita als quatre municipis que integren la Mancomunitat amb una gran lona que inclou el nom del web. Les bales de palla s'han ubicat a llocs molt visibles en punts d'accés amb vehicle rodat, com el camp de Can Brustenga en el cas de Santa Eulàlia de Ronçana. A Lliçà d'Amunt s'han ubicat al giratori del camí de Can Riereta; a Lliçà de Vall, a l'hort de Can Tabaquet, a la C-155; i a Bigues i Riells del Fai, al pàrquing de la Policia Local.

L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer la pàgina web del projecte de dinamització agrària de la Mancomunitat. Aquest projecte va iniciar-se el 2020, després de fer un estudi diagnòstic l’any anterior on es feia palesa la necessitat d’impulsar el desenvolupament econòmic de la Vall del Tenes, especialment de les empreses i l’ocupació del sector agrari.

En aquesta web es poden trobar una descripció de la gènesi del projecte, així com una llista de les explotacions agràries productores i transformadores de la Vall del Tenes, amb un mapa per localitzar-les ràpidament. També hi ha una pàgina que permet contactar amb la dinamització del projecte per a qualsevol dubte i consulta de tota aquella persona que ho desitgi.

Les bales i les lones romandran col·locades fins a mitjans de novembre, donant pas a noves actuacions del Pla de dinamització agrària de la Vall del Tenes.

Arxivat a: General
Web Mancomunitat Vall del Tenes