Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza la primera fase de les obres d'adequació de la Font del Rieral

Finalitza la primera fase de les obres d'adequació de la Font del Rieral

27/09/2021

A partir d'ara s'estudiaran les necessitats del futur espai per joves i es treballarà en el disseny de l'equipament

L'equipament de la Font del Rieral ha tancat la primera fase de les obres de reparació de la coberta de l'edifici, que també han inclòs la rehabilitació de la façana i la millora del paviment exterior.

Aquestes obres van començar el mes de juliol de 2020 i s'han allargat un any. El cost total és de 346.109,86€, incloent la redacció del projecte, la direcció d’obres i l’execució d’obres.

L'inici d'aquestes obres va arribar després d'un procés judicial que va enfrontar l'Ajuntament de Santa Eulàlia amb l'empresa constructora pels defectes de construcció que presentava l'edifici. Un cop superat aquest procés, dues licitacions desertes van endarrerir les obres fins l'estiu de l'any passat.

Ara començarà una segona fase en la qual l'equip tècnic de l'Ajuntament estudiarà les necessitats del que serà l'espai per joves, l'opció més votada al procés participatiu per decidir l'ús de l'equipament de la Font del Rieral. Un cop definit com haurà de ser aquest espai, es treballarà en el disseny concret i el projecte del futur espai per joves.

Arxivat a: General
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral
Font del Rieral