Portada > Actualitat > Notícies > Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous, 25 de novembre

Ordre del dia del Ple Ordinari d'aquest dijous, 25 de novembre

24/11/2021

Coincidint amb el 25N, es llegirà el manifest del Dia Internacional per a l'eliminació de les violències envers les dones

Aquest dijous, 25 de novembre de 2021, a les 19h tindrà lloc una nova sessió del Ple Ordinari de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja.

Es porta a aprovació la segona Addenda del Conveni de coordinació intermunicipal entre diferents Ajuntaments de les comarques del Vallès Oriental i el Vallès Occidental per a la prestació conjunta del servei de taxi en l'àmbit territorial i l'aprovació inicial del mapa de soroll i de capacitat acústica del municipi. També es porta a aprovació l'Addenda 2022 al conveni de desplegament de l'atribució de l'exercici de la competència de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de gestió de residus municipals i dels residus comercials al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental. El Ple espera aprovar inicialment l'Inventari Municipal i una modificació de crèdit 28/2021: Suplement de Crèdit per la Plaça Onze de Setembre i l'actualització de l'Annex d'Inversions 2021.

Amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la violència contra les dones, es llegirà el manifest del 25N.

Finalment, es presenten tres mocions: una sobre l'ús del glifosat i altres herbicides en el terme municipal de Santa Eulàlia; una en relació a la sentència que anul·la el mètode de determinació de la base imposable de l'impost de la plusvàlua municipal i una per la lluita contra el canvi climàtic, suport al compliment del Pacte Verd europeu i manifestar el seu rebuig a la moratòria de la Generalitat respecte a les plantes de valorització energètica i l'ampliació de les mateixes.

En adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'ordre del dia complet.

Arxivat a: General
Ple 28 octubre 2021

Arxius adjunts