Portada > Actualitat > Notícies > Entra en funcionament l'app per fer les aportacions a la deixalleria i desapareixen els carnets de paper

Entra en funcionament l'app per fer les aportacions a la deixalleria i desapareixen els carnets de paper

12/01/2022

Cal descarregar-se l'app per donar-se d'alta

A partir d'avui, ha entrat en funcionament l'app per fer les aportacions a la deixalleria, de manera que desapareixen els carnets de paper utilitzats fins ara. Des del mòbil, cal descarregar-se l'app de l'Ajuntament i anar a l'apartat "Residus" (cal clicar la imatge amb una R de color vermell). Des d'aquí, cal registrar-se com a nou usuari i seguir els passos indicats (recordeu de validar el procés). Podeu veure aquest vídeo on s'explica com donar-vos d'alta i aquest vídeo per conèixer totes les funcionalitats de l'app i el que hi podeu trobar.

També podeu descarregar-vos directament l'app de Residus per Android i per iOS.

Un cop donats d'alta, les aportacions a la deixalleria es faran sempre a través d'aquesta app. Per obtenir la bonificació del 10% s'hauran de registrar almenys 10 entrades a la deixalleria durant l'any.

Aquelles persones que no tinguin accés a les noves tecnologies, poden posar-se en contacte amb l'OAC de l'Ajuntament de dilluns a divendres de 8 a 14h i dijous també a la tarda de 16 a 19h.

Aquest canvi forma part de la implantació de la nova taxa de residus a Santa Eulàlia de Ronçana, vigent des de l'1 de gener de 2022.

Arxivat a: Medi Ambient
App deixalleria
App deixalleria
App deixalleria
App deixalleria
Tríptic taxa de residus 2022
Tríptic taxa de residus 2022

Arxius adjunts