Portada > Ajuntament > Organigrama de l'ens > Ple municipal > Jordi Orriols Vilaró

Jordi Orriols Vilaró

Jordi Orriols Vilaró
Jordi Orriols Vilaró

Càrrec: Regidor

Àrea: Medi Ambient, Comunicació, Atenció Ciutadana, Participació, Promoció Econòmica, Consum i Recursos Humans

Partit polític: Poble Unit

Portaveu: Jordi Orriols Vilaró

Membre de Junta de Govern: Sí

Membre de Comissions Informatives: Sí

Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Xarxes socials: Facebook i Twitter

Perfil:

- Nascut a Avià, l’any 1978, casat i amb una filla.

- Va estudiar EGB a l’escola pública Ronçana i BUP i COU a l’Institut de la Vall del Tenes. És Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya. 

- Debuta com a regidor a la legislatura 2015-2019, per la candidatura de Poble Unit, i forma part de l’equip de govern a càrrec de les regidories de Medi Ambient, Comunicació, Atenció Ciutadana, Participació, Promoció Econòmica i Consum.

- Ha sigut membre de l’assemblea d’estudiants de l’UPC, fundador dels pressupostos joves participatius, de l’Assemblea Jove, tresorer del casal popular l’Arrencada, vocal del Motoclub Ronçana i coordinador de les 3HDV.

Trajectòria professional: Ha desenvolupat la seva carrera professional com a consultor del sector TI. Actualment treballa com a responsable de projectes tecnològics a Hewlett Packard Enterprise. 

Retribució anual bruta: 0

Dietes i indemnitzacions: 220 euros per assistència a les sessions de Junta de Govern Local, 75 euros per assistència a sessions ordinàries del Ple, 50 euros per assistència a sessions extraordinàries del Ple i 25 euros per assistència a la Comissió Informativa.

Indemnització en deixar el càrrec: 0

Activitats i béns patrimonials