Portada > Ajuntament > Plans i programes > General > Projecte Educatiu de Poble - Pep i Laia

Projecte Educatiu de Poble - Pep i Laia

El passat 10 de juny es va fer el rellançament del Projecte Educatiu de Poble Pep i Laia, nascut l'any 2006 i que va tenir durada fins el 2011, on es van realitzar activitats promogudes pel Grup Impulsor amb una valoració satisfactòria per part de la ciutadania. Un projecte que entén el poble com un espai on l’educació comprèn tots els àmbits de la vida quotidiana, més enllà de l’escola, i que pretén posar de relleu els valors educatius de la ciutat i decidir col·lectivament quin és el poble que volem construir.

En aquest procés és molt important la participació de tots els ciutadans i actors de la societat de Santa Eulàlia. Per això s’han creat uns espais de participació, el Grup Impulsor, per tal de debatre aspectes de l’àmbit escolar, de fora de l’escola, de la transició al treball i de com esdevenir un poble educador. L’objectiu es definir quins aspectes educatius cal millorar al nostre municipi fins a acordar les accions concretes. A partir de les propostes que surten es fa una tasca de priorització de les 5 línies per cada àmbit. Aquesta tasca es realitzarà en les sessions de treball amb el Grup Impulsor. Una altra finalitat del Grup Impulsor és ampliar el debat educatiu del PEP I LAIA, implicant a més persones.

La propera sessió amb el Grup Impulsor serà el pròxim dijous 9 de novembre a les 19h  al Centre Cívic La Fàbrica. Tota aquella persona que vulgui formar part d’aquest grup, pot omplir el document adjunt a aquesta pantalla i fer-lo arribar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (carretera de la Sagrera, 3).

Projecte Pep i Laia
Projecte Pep i Laia

Arxius adjunts