Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Santa Eulàlia combat l'ús de les bosses de plàstic i el malbaratament alimentari

L’Ajuntament de Santa Eulàlia combat l'ús de les bosses de plàstic i el malbaratament alimentari

14/06/2017

Entrega de bosses reciclables als comerços i de carmanyoles als bars i restaurants del poble

L’Ajuntament de Santa Eulàlia ha posat en marxa, des d’aquesta mateixa setmana, dues campanyes per combatre la generació de residus. La primera és una iniciativa impulsada amb Ronçana Comerç Actiu, amb l’objectiu de prevenir la utilització de les bosses de plàstic a l'hora de fer les compres. És per això que s’està fent entrega a tots els comerços del poble d’unes bosses reutilitzables de dues mides diferents, fetes de paper i plàstic reciclat.

La segona iniciativa que ha posat en marxa l’Ajuntament és l’entrega d’unes carmanyoles als bars i restaurants de Santa Eulàlia per tal d’evitar el malbaratament alimentari. Aquestes carmanyoles seran ofertes per part de l'establiment als seus clients en cas que aquests no s’hagin pogut acabar el menjar servit a taula. La base d’aquesta carmanyola està feta de canya de sucre i la seva tapa és de plàstic.

Arxivat a: General
Campanyes contra els residus