Portada > Actualitat > Notícies > La 9a Fira Lliga’t a la Terra torna a Santa Eulàlia el dissabte 21 d’abril

La 9a Fira Lliga’t a la Terra torna a Santa Eulàlia el dissabte 21 d’abril

11/04/2018

De 9 del matí a 7 de la tarda a La Fàbrica, amb un jardí comestible com a gran novetat de l'edició d'enguany

El dissabte 21 d’abril torna a Santa Eulàlia la Fira Lliga’t a la Terra, que enguany arriba a la seva novena edició. Per tercer any consecutiu la venda de planter online tornarà a ser un dels grans atractius, on a través de la pàgina web www.llavorsorientals.cat ja es pot fer la comanda i recollir-la el dia de la fira.

A continuació us passem a detallar les activitats que tindran lloc durant la 9a Fira Lliga't a la Terra:

- De 9:00 a 17:00 h: Mercat del planter. Varietats antigues de tomàquet, horta, plantes aromàtiques i medicinals, arbustos. Parades de pagesos/es i productors/es durant tot el dia. La recollida de comandes online serà de 13:00 a 14:00h i de 17:00 a 18:00h.

- 10:00 h: Visita a l’hort de l’Espelt (ubicat al Molí d’en Vendrell).

- 11:30 h: Taller pràctic “Crea el teu jardí comestible”, a càrrec d’Hort Verger Phoenicurus.

- 12:00 h: Taller familiar “Recicla i planta”, a càrrec de l’Associació de veïns de La Primavera.

- 13:00 h: Dinar popular. Amanida amb poma, nous, herbes aromàtiques i vinagreta de mel, paella de blat forment amb verdures i bolets amb all i oli de mongeta i formatge fresc amb bresca de mel. Elaborat per CUINAVO. Preu: 8 euros.

- 15:30 h: Visita a l’hort de l’Espelt (ubicat al Molí d’en Vendrell).

- 16:30 h: Taller pràctic “Espècies i plantes invasores”, a càrrec de Boscos 94.

- De 17:00 a 18:00 h: Conte estacional “Les llebretes de Primavera”, a càrrec d’Helena Iglesias.

- 18:30 h: Berenar per a tothom (panet de xocolata elaborat pel Fornet del Fai).

- 19:00 h: Recital de cloenda a càrrec de Silvia Tomàs i Gustavo Duch: “Terra que estima la terra”.

Durant tot el dia, i com a gran novetat d’aquesta novena edició, es podrà visitar un jardí comestible. Quedarà instal·lat al pàrquing de La Fàbrica i estarà construït per Hort-Verger-Phoenicurus, amb la col·laboració d’Spice Garden, Jardipí i Vivers Ernest. Un jardí comestible és un jardí on s’hi inclouen amb profusió plantes comestibles diverses, des de les hortalisses de tota la vida, fins a altres més insòlites que són ornamentals i comestibles alhora, així com arbres fruiters, arbustos de fruita petita, plantes condimentaries i flors comestibles.

Durant la fira també hi haurà el sorteig d’una panera amb productes dels paradistes.

Arxivat a: General
9a Fira Lliga't a la Terra
9a Fira Lliga't a la Terra