Portada > Actualitat > Notícies > Bases del 8è Concurs de Punts de Llibre

Bases del 8è Concurs de Punts de Llibre

09/01/2019

El tema d’enguany haurà de girar al voltant del bosc, inspirant-se en elements paisatgístics o personatges imaginaris que l'habiten

La Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja ha donat a conèixer les bases per al 8è Concurs de Punts de Llibre. La temàtica escollida enguany és el bosc, on els participants podran inspirar-se amb elements paisatgístics o amb els personatges imaginaris que l’habiten.

Com cada any, hi haurà diferents categories: fins a 7 anys, de 8 a 10 anys, d’11 a 16 anys, a partir de 17 anys i premi al millor treball conjunt de classe per les escoles. Cal recordar que en aquest concurs no hi ha límit d’edat per participar.

Cada participant podrà presentar un màxim de 2 punts de llibre, que s’hauran de lliurar a la Biblioteca entre el 20 i el 28 de febrer. Posteriorment quedaran exposats de l’11 de març al 17 d’abril. El lliurament de premis tindrà lloc el 26 de març. Els punts guanyadors i els segons premis de cada categoria s’editaran com a punts de llibre de la Biblioteca de l’any 2019.

Pots consultar les bases detallades del concurs en el document adjunt a aquesta pantalla.

Arxivat a: General
8è Concurs de Punts de Llibre
8è Concurs de Punts de Llibre

Arxius adjunts