Portada > Actualitat > Notícies > La 6a Festa de l’Acordió arriba a La Fàbrica el dissabte 19 de gener

La 6a Festa de l’Acordió arriba a La Fàbrica el dissabte 19 de gener

10/01/2019

Amb la participació de 7 acordionistes vinguts d’arreu de Catalunya

La 6a Festa de l’Acordió tornarà a fer parada, un any més, a la sala Muriel Casals del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Serà el dissabte, dia 19 de gener, a partir de 2/4 de 8 del vespre, en una vetllada que comptarà amb la participació de 7 acordionistes vinguts de diversos pobles i ciutats de Catalunya com Barcelona, Mataró, Berga, Sant Feliu de Codines i Bigues i Riells. També faran d’acompanyament durant el concert dos baixos elèctrics. L’entrada serà gratuïta fins a omplir l’aforament de la sala, previst en 350 persones.

Aquells que ho vulguin tindran la possibilitat de sopar un pa amb tomàquet mentre gaudeixen del concert, a un preu de 5 euros el tiquet si es compra de forma anticipada i de 8 euros si es fa el mateix dia.

6a Festa de l'Acordió
6a Festa de l'Acordió