Portada > Actualitat > Notícies > L’alumna de 3r d’ESO de l’Institut La Vall del Tenes, Xènia Cabrera, guanyadora del concurs del disseny de samarretes de la 10a Fira del Tomàquet

L’alumna de 3r d’ESO de l’Institut La Vall del Tenes, Xènia Cabrera, guanyadora del concurs del disseny de samarretes de la 10a Fira del Tomàquet

06/06/2019

Escollit entre més de 100 propostes presentades

La 10a Fira del Tomàquet ja escalfa motors de cara al cap de setmana del 20 i 21 de juliol, que com cada any se celebrarà al recinte del Centre Cívic i Cultural La Fàbrica. Tot i que encara no s’ha desvetllat el programa d’aquesta fira de referència a la comarca, sí que s’han donat a conèixer algunes novetats que s'inclouran en el desè aniversari. Una d’elles és el concurs del disseny de samarretes de la fira, organitzat des del Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Santa Eulàlia, i que ha comptat amb la col·laboració de l’Institut La Vall del Tenes.

Des del centre escolar s’ha incentivat a participar-hi des de 2n d'ESO fins a batxillerat. Inicialment es van presentar més d'un centenar de propostes, tot i que finalment van ser 29 les que van passar el primer tall. Precisament avui, el jurat s’ha reunit a la Biblioteca de l’institut per tal de decidir el dibuix guanyador. Després de puntuar-los, el disseny triat ha sigut el de l’alumna de 3r d’ESO B, Xènia Cabrera, de Santa Eulàlia. Cabrera ha volgut plasmar un model fresc i atractiu, que ha convençut al jurat. El premi per a la jove alumna serà un xec-regal valorat en 100 euros per gastar en un centre Decathlon.

Durant els dos dies de fira, aquelles persones que així ho vulguin podran comprar una samarreta i fer in situ l'estampació del disseny guanyador a la mateixa. Cal destacar que tots els dissenys participants al concurs quedaran exposats a La Fàbrica durant la setmana prèvia a la 10a Fira del Tomàquet. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol donar les gràcies a tots els alumnes de l'Institut que han participat al concurs, així com al professor d'arts plàstiques Xavier Sáez.

Arxivat a: General
La guanyadora del concurs, Xènia Cabrera, amb el seu dibuix
El jurat, observant les propostes finalistes
El tomàquet, protagonista del concurs
Els membres del jurat fent la deliberació
El disseny guanyador destaca per la seva frescor i modernitat