Portada > Actualitat > Notícies > L'equip 'Protaitillo & RB Racing' guanya les 6HDV 2019 de Santa Eulàlia de Ronçana

15/07/2019

L'onzena edició d'aquesta cursa del motor compta amb la participació de 34 equips

L'onzena edició de les 6 hores de resistència en derbi variant, celebrada aquest passat dissabte al circuit Pere Duran i organitzada pel Moto Club Ronçana, va proclamar vencedor l’equip 'Protaitillo & RB Racing', de la categoria proto, que va aconseguir fer un total de 180 voltes. Van completar el podi d'aquesta categoria l’equip 'Autoescola Granollers', amb 176 voltes, i el conjunt 'Tot Jardineria J.Costa Team', amb 170.

En categoria sèrie la victòria va ser per l'equip 'Va Lleva't - La Teja', amb 164 voltes, seguit en segona posició de 'Rugi Team', amb 148, i de 'JJ Racing', amb 138.

L'edició d'enguany va comptar amb la participació de 34 equips, que un any més van exhibir-se pilotant davant l'atenta mirada d'un miler de persones de públic, segons dades de l'organització. Abans de la cursa d'adults, els més petits també van tenir el seu protagonisme podent-se exhibir fent voltes al circuit Pere Duran.

Arxivat a: General