Portada > Actualitat > Notícies > Julio García guanya el concurs de pintura ràpida a l’oli 2019 de Festa Major

Julio García guanya el concurs de pintura ràpida a l’oli 2019 de Festa Major

22/07/2019

El pintor abrerenc obté el primer premi gràcies a un quadre del Pla de l'1 d'octubre

El concurs de pintura ràpida a l’oli 2019 de Festa Major, celebrat ahir diumenge a La Fàbrica, va deixar com a guanyador al pintor d'Abrera, Julio García Iglesias. García va plasmar el Pla de l'1 d'octubre, més conegut com l'aparcament de La Fàbrica, a més a més de dibuixar una part del parc infantil que hi ha al costat. El jurat va valorar-ne el tractament de la llum, la tècnica emprada i la perspectiva utilitzada. García, que també va guanyar les edicions de l'any 2017 i l'any 2015, va obtenir com a compensació 600 euros en metàl·lic.

El segon premi del concurs va recaure en Josep Millas Chia, d'Igualada, on va pintar el pati d'entrada a la masia de Can Brustenga. El jurat va destacar-ne la llum i la composició del quadre. Millas va ser obsequiat amb 300 euros.

Per últim, el tercer premi va ser pel Joan Josep Pérez, d'Esparreguera, que va pintar el tram del Camí del Gual que hi ha a la sortida de La Fàbrica, just al davant de l'hort d'en Paquitu. En el quadre també apareix de fons Can Careta. El jurat va exalçar-ne la tècnica emprada i la gran qualitat del quadre. Pérez va obtenir, a més a més, 150 euros.

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana es vol agrair la participació dels autors i autores dels 15 quadres presentats enguany, un més que l’any passat. Les tres obres guanyadores quedaran exposats a La Fàbrica fins al 15 de setembre.

1r premi concurs pintura ràpida a l'oli 2019
2n premi concurs pintura ràpida a l'oli 2019
3r premi concurs pintura ràpida a l'oli 2019