Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 13 d'octubre

Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 13 d'octubre

09/09/2019

La plaça Onze de Setembre passa a ser el nou espai d'ubicació d'aquesta trobada de compravenda i intercanvi d'objectes

La Regidoria de Promoció Econòmica ja té nova data per al proper Mercat Tot Segona Mà de Santa Eulàlia de Ronçana: serà el diumenge 13 d'octubre de 2019, de 9 del matí a 2 del migdia. Com a novetat, el mercat tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre, en comptes del carrer Mare de Déu de la Salut com havia estat els últims cops.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 11 d'octubre, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (carretera de la Sagrera, nº3).

El Mercat Tot Segona Mà té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Mercat Tot Segona Mà octubre 2019
Mercat Tot Segona Mà octubre 2019

Arxius adjunts