Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de formació per a entitats: taller de captació de fons i noves fonts de finançament

Jornada de formació per a entitats: taller de captació de fons i noves fonts de finançament

17/10/2019

El taller es durà a terme el dissabte 30 de novembre

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i la Diputació de Barcelona organitzen un taller de captació de fons i noves fonts de finançament, dirigit a totes les entitats del poble. El curs, totalment gratuït, tindrà lloc el dissabte 30 de novembre, de 10 del matí a 2 del migdia, a la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja. El taller anirà a càrrec de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai). A continuació us detallem el programa:

Objectius:

- Conèixer la figura del captador de fons de les entitats.

- Treballar estratègies per a la captació de fons.

- Identificar noves fonts de finançament per a les entitats

Temari:

- La captació de fons a les entitats.

- Les fonts de finançament: finançament públic i provinent d’empreses o ens privats. Finançament propi.

- Anàlisi de la situació de l’entitat i les seves fonts de finançament.

- Finançament públic i d’ens privats: subvencions i contractació pública. Ajuts i convocatòries de fundacions i empreses privades.

- Finançament propi: a qui ens dirigim i què volem aconseguir. Donants particulars i els incentius fiscals. Fidelització. Grans donants. Growfounding.

- Pla de captació de fons: anàlisi del punt de partida. Públic objectiu. Objectius realistes i mesurables. Estratègies i canals de captació de fons. Avaluació i mesura de resultats.

- Tècniques i canals: xarxes socials. Email marketing. Face to face. Mitjans de comunicació. Crowfunding i micromecenatge. Organització d’actes públics.

- Campanyes virals: casos pràctics.

- La importància de la transparència.

- Tendències de futur.

- Casos pràctics: es treballaran casos reals d’entitats no lucratives.

- Espai de debat i dubtes.

Totes aquelles entitats que estiguin interessades en formar part d'aquest taller, han d’enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant el nom de la persona, el correu electrònic i el telèfon de contacte.

Arxivat a: General
Taller per a entitats