Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament alerta d'un intent d'estafa telefònica

L'Ajuntament alerta d'un intent d'estafa telefònica

29/09/2020

L'estafa gira entorn de factures de llum impagades

L'Ajuntament de Santa Eulàlia alerta a la població sobre un intent d'estafa del qual n'ha estat informat. Aquest matí, un establiment comercial del municipi ha rebut una trucada que emmascarava una estafa. L'intent d'engany es basa en la reclamació de factures impagades de la llum per valors molt alts i sota l'amenaça d'un tall del subministrament. Els estafadors en qüestió faciliten un número de compte bancari on cal fer una transferència immediata per evitar aquest tall de subministrament. 

L'intent d'estafa s'identifica sota el nom de l'empresa Fecsa i truquen des d'un número ocult.

Es prega a tot el veïnat de Santa Eulàlia de Ronçana que en cas de rebre trucades similars no accedeixin a aquest tipus de xantatges i n'informin, de seguida, a la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

Arxivat a: General
Estafa telefònica