Portada > Actualitat > Notícies > Resultat de la fase d'entrevista del procés selectiu per a la plaça d'enginyer/a tècnic/a

Resultat de la fase d'entrevista del procés selectiu per a la plaça d'enginyer/a tècnic/a

01/03/2021

La prova de coneixement de català es farà dimecres 3 de març a les 9.30h a La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha publicat el resultat de la fase d’entrevista del procediment selectiu de màxima urgència per a la cobertura d’una plaça d’enginyer/a tècnic/a per sistema de concurs i la constitució d’una borsa de treball.

Es convoca per realització de la prova de coneixement de la llengua catalana a les persones indicades a l'anunci adjunt a aquesta notícia el dimecres 3 de març a les 9.30h al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Arxivat a: General
Procés selectiu de màxima urgència per a la cobertura d’una plaça d’enginyer/a tècnic/a

Arxius adjunts