Portada > Actualitat > Notícies > Més d'una setantena de joves participen a l'Assemblea Jove 2021

Més d'una setantena de joves participen a l'Assemblea Jove 2021

02/03/2021

S'han repartit 16.000 euros en 11 propostes que, com a novetat, enguany podien ser inversions de millora de serveis i de l'espai públic

Del 19 al 28 de febrer, més de 70 joves de Santa Eulàlia s'han reunit per participar de les taules de discussió organitzades per l'Assemblea Jove 2021. En aquesta edició, s'han fet diversos grups per complir amb les mesures per la Covid-19 i han tingut lloc de forma virtual i presencial, amb joves que han assistit presencialment a La Taka i altres que hi han participat des de casa. S'han fet un total d'11 taules i a cadascuna hi han participat entre sis i nou joves del municipi.

L'assemblea ha repartit un total de 16.000 euros en 11 propostes, les quals podien ser inversions de millora de serveis i de l'espai públic. Aquesta ha estat una novetat d'enguany, molt ben rebuda pels joves, ja que també s'ha pogut conèixer de primera mà les seves necessitats i les possibles solucions que plantegen.

L’àmbit amb una major representació en el pressupost final ha estat el dels esports, amb propostes tant d’activitats com de millora. L’Esquiada Jove ha estat la proposta amb més vots del bloc de menors d’edat i la millora del Work-out del Parc de Can Font la més votada entre els majors d’edat. Pels menors també s'organitzarà la Fira musical d'estiu i un torneig de Paintball i un de Futbol 7. D'entre les millores hi ha la futura pista de futbol exterior, la construcció d'un Parkour park i l'ampliació de l'Skatepark. Pels majors d'edat s'organitzarà el Sarau de Primavera i la segona edició del FemmArt, alhora que es donaran beques de mobilitat pel transport en autobús.

Les propostes que no han obtingut pressupost han quedat de moment descartades, però des de Joventut se seguirà treballant per dur a terme el màxim d'accions i buscar un equilibri entre millores i activitats.

Des del servei de joventut es mostren molt satisfets amb el que ha estat una edició excepcional però que ha comptat amb una alta participació tot i el context complicat i ple d'incerteses. A partir d'ara, es començarà a treballar en les propostes escollides juntament amb els i les joves impulsores per tirar-les endavant.

Arxivat a: General
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021
Assemblea Jove 2021