Portada > Actualitat > Notícies > Llista provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés de provisió per a agent de policia

Llista provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés de provisió per a agent de policia

12/04/2021

Les persones excloses tenen fins el 26 d'abril per presentar la documentació requerida

D'acord amb les bases de la convocatòria del procés de promoció interna per la cobertura d'una plaça de caporal, l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana publica la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses al procés de provisió de tres places d'agent de policia. Al procés s'hi van presentar un total de 259 persones, de les quals 40 han estat admeses.

D'entre els motius d'exclusió hi ha la manca de presentació de la instància normalitzada del procés, o bé aquesta no està degudament complimentada i signada. Trobareu adjunt a aquesta notícia el model d'instància a presentar.

Les persones aspirants excloses compten fins el 26 d'abril per formular les reclamacions oportunes i esmenar els defectes que s’hagin produït respecte els requisits per participar a la convocatòria. Les al·legacions presentades s’hauran de resoldre en el termini de 20 dies següents a la finalització del termini per a la presentació. Transcorregut aquest termini sense que s’hagi dictat resolució, les al·legacions s’entenen desestimades. En el supòsit que no es presentint reclamacions la llista provisional d’aspirants d’admesos i exclosos s’entendrà elevada a definitiva.

La data i el lloc del primer exercici corresponent a la prova de coneixement de la llengua catalana es publicarà amb la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses.

Arxivat a: General
Policia Local

Arxius adjunts