Portada > Actualitat > Notícies > 338 persones s'han donat d'alta al Decidim a la meitat del procés de la Font del Rieral

338 persones s'han donat d'alta al Decidim a la meitat del procés de la Font del Rieral

07/06/2021

Les votacions per decidir el futur de l'equipament segueixen en marxa fins aquest diumenge

A dia d'avui i a la meitat de la campanya de votacions del procés participatiu de la Font del Rieral, un total de 338 persones s'han donat d'alta al Decidim, la plataforma mitjançant la qual es vehiculen els vots d'aquest procés. Aquesta xifra representa el 5,98% de la població de Santa Eulàlia de Ronçana.

La ciutadania empadronada al municipi major de 16 anys pot votar les tres propostes que més li agradin d'entre les 12 que han superat la validació tècnica i econòmica per part del personal tècnic municipal de les àrees relacionades amb cada proposta. El termini per participar al procés per decidir el futur de l'equipament de la Font del Rieral acaba aquest diumenge, 13 de juny.

Aquelles persones amb menor accés a la tecnologia o menys habituada als canals virtuals pot beneficiar-se d'un servei presencial de suport que s'ha habilitat per tal de fer efectiva la seva votació. Aquest servei, que ja va estar actiu els dies 1, 2 i 3 de juny, tornarà a estar disponible aquesta setmana, els dies 8, 9 i 10 de juny al Punt Jove La Taka, a la plaça de l'Ajuntament. L'horari serà de 9 a 13.30h i de 16 a 19h, exceptuant el dia 9 que només s'hi podrà anar al matí.

A finals de juny culminarà el procés participatiu, moment en què es donarà a conèixer la proposta escollida.

Arxivat a: General
Decidim: Font del Rieral