Portada > Actualitat > Notícies > Un punt informatiu itinerant anima la participació al procés de la Font del Rieral

Un punt informatiu itinerant anima la participació al procés de la Font del Rieral

08/06/2021

S'ha ubicat a les escoles, La Fàbrica, el camp de futbol i el mercat, entre altres localitzacions

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana ha reforçat la comunicació del procés participatiu per decidir el futur de la Font del Rieral amb la col·locació d'un punt informatiu itinerant per tal de resoldre possibles dubtes de la ciutadania i explicar el funcionament de les votacions a través de la plataforma Decidim.

Aquest punt de suport va estar disponible la setmana passada i ho tornarà a estar els dies 11 i 12, de cara a la recta final del termini per votar, que acaba aquest diumenge. El punt informatiu s'ha col·locat a llocs concorreguts i en diferents horaris, com les sortides de les escoles, la Biblioteca, el camp de futbol, La Fàbrica o el mercat.

Arxivat a: General
Punt informació Font del Rieral