Portada > Actualitat > Notícies > Controlat l'incendi que ha cremat més de 4 hectàrees a Santa Eulàlia

Controlat l'incendi que ha cremat més de 4 hectàrees a Santa Eulàlia

10/06/2021

Fins a la zona s'hi han desplaçat 4 dotacions aèries i 9 vehicles de Bombers, a més de Protecció Civil, ADF i Policia Local

A les 15h s'ha declarat en fase de control l'incendi que ha cremat durant més de dues hores a la zona de Rosàs de Santa Eulàlia de Ronçana. L'incendi ha afectat una superfície total de 4,09 hectàrees, de les quals 3,26 han estat de terreny agrícola i 0,83, de terreny forestal.

De moment les causes segueixen en investigació. L’origen és en un corriol, fora del camp de conreu.

S'han desplaçat a la zona de l'incendi fins a quatre dotacions aèries de Bombers i 9 vehicles, a banda dels equips de Protecció Civil de l'Ametlla del Vallès, ADF L'Alzina i El Pinyó, Agents Rurals, Policia Local de Santa Eulàlia, Bigues i Riells i Lliçà d'Amunt, la Brigada Municipal i la de Bigues i Riells, Mossos d'Esquadra i veïns voluntaris, als quals l'Ajuntament vol transmetre el seu agraïment per la feina i la ràpida actuació.

El flanc esquerre s'ha pogut frenar ràpidament, ja que era terreny majoritàriament agrícola, i el dret, una zona boscosa, s'ha pogut controlar després per evitar que el foc seguís avançant.

L'incendi, del qual s'havia rebut l'avís a les 12.50h, s'ha estabilitzat a les 14.23h i les dotacions presents al lloc han estat remullant la zona per evitar que el foc pogués revifar.

Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs