Portada > Actualitat > Notícies > Controlat l'incendi que ha cremat més de 4 hectàrees a Santa Eulàlia

Controlat l'incendi que ha cremat més de 4 hectàrees a Santa Eulàlia

10/06/2021

Fins a la zona s'hi han desplaçat 4 dotacions aèries i 9 vehicles de Bombers, a més de Protecció Civil, ADF i Policia Local

A les 15h s'ha declarat en fase de control l'incendi que ha cremat durant més de dues hores a la zona de Rosàs de Santa Eulàlia de Ronçana. L'incendi ha afectat una superfície total de 4,09 hectàrees, de les quals 3,26 han estat de terreny agrícola i 0,83, de terreny forestal.

De moment les causes segueixen en investigació. L’origen és en un corriol, fora del camp de conreu.

S'han desplaçat a la zona de l'incendi fins a quatre dotacions aèries de Bombers i 9 vehicles, a banda dels equips de Protecció Civil de l'Ametlla del Vallès, ADF L'Alzina i El Pinyó, Agents Rurals, Policia Local de Santa Eulàlia, Bigues i Riells i Lliçà d'Amunt, la Brigada Municipal i la de Bigues i Riells, Mossos d'Esquadra i veïns voluntaris, als quals l'Ajuntament vol transmetre el seu agraïment per la feina i la ràpida actuació.

El flanc esquerre s'ha pogut frenar ràpidament, ja que era terreny majoritàriament agrícola, i el dret, una zona boscosa, s'ha pogut controlar després per evitar que el foc seguís avançant.

L'incendi, del qual s'havia rebut l'avís a les 12.50h, s'ha estabilitzat a les 14.23h i les dotacions presents al lloc han estat remullant la zona per evitar que el foc pogués revifar.

Arxivat a: General
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs
Incendi Rosàs