Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia de Ronçana condemna l'agressió homòfoba patida per un veí del municipi

Santa Eulàlia de Ronçana condemna l'agressió homòfoba patida per un veí del municipi

06/07/2021

Els quatre grups de l'arc municipal s'han sumat al comunicat de condemna de l'Ajuntament

El passat 26 de juny un veí de Santa Eulàlia de Ronçana va patir una agressió homòfoba per part de dues persones mentre assistia als actes de la Festa Major de Sant Cugat del Vallès. Com a resultat de l’agressió, la víctima va perdre el coneixement i va haver de ser traslladat a l’Hospital Mútua de Terrassa.

Des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana manifestem la nostra condemna més enèrgica per aquesta agressió i fem arribar el nostre escalf a la víctima i la família. De la mateixa manera, condemnem tot tipus de violència exercida cap al col·lectiu LGBTIQ+, sobretot després de conèixer l’assassinat homòfob d’en Samuel Luiz a la ciutat d’A Coruña.

En els darrers mesos s’estan produint cada vegada més agressions dirigides al col·lectiu LGBTIQ+, gran part d’elles fomentades pels discursos d’odi nascuts des de l’extrema dreta política. En aquest sentit, l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana vol expressar que en el nostre municipi no tenen cabuda cap tipus d’agressió, discurs d’odi ni de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere, origen o raça. Erradicar aquests comportaments, nascuts del masclisme, és feina de totes i tots.

Finalment, el govern de Santa Eulàlia de Ronçana vol posar de manifest que l’Ajuntament i els seus equipaments són espais segurs i que qualsevol persona afectada pot dirigir-se als Serveis Socials i la Policia Local per denunciar qualsevol tipus d’agressió, des d’on es vetllarà per eliminar la LGBTIQfòbia del nostre municipi i del nostre país.

Arxivat a: General
Comunicat de condemna per agressió homòfoba
Comunicat de condemna per agressió homòfoba

Arxius adjunts