Portada > Actualitat > Notícies > A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h

A partir d'avui, reunions de fins a 10 persones i obertura de les activitats fins a les 00.30h

15/07/2021

Aquestes són les restriccions a tot Catalunya, a l'espera de l'aval del TSJC del toc de queda nocturn que afectaria a Santa Eulàlia

Aquest matí s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la resolució del Departament de Salut amb les noves mesures per combatre la pandèmia. Es recupera la limitació de les trobades socials a 10 persones, llevat que es tracti de convivents, i no es pot menjar ni beure en grup en espais públics. Bars i restaurants poden obrir fins les 00.30h i la mascareta és obligatòria mentre no es menja o es beu.

Alhora, els esdeveniments culturals han de ser amb el públic assegut, sense ball, amb mascareta i com a màxim fins a les 00.30h. L'oci nocturn pot ser només a l'exterior i terrasses, també sense ball i amb mascareta, en grups de màxim 10 persones i amb horari fins a les 00.30h. Aquestes mesures seran vigents fins el 23 de juliol.

El govern de la Generalitat està a l'espera que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) es promuncïi sobre l'entrada en vigor del toc de queda que afectaria 158 poblacions catalanes, entre elles, Santa Eulàlia de Ronçana i els municipis colindants. Aquest cap de setmana es podria establir el confinament nocturn entre la 1h i les 6h pels municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència superior als 400 casos/100.000 habitants. La mesura tindria una durada inicial de set dies prorrogables.

Per a més informació, consulteu la pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General
Mesures 15 juliol