Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament fa una crida per trobar persones voluntàries pels Punts Liles de Festa Major

L'Ajuntament fa una crida per trobar persones voluntàries pels Punts Liles de Festa Major

15/07/2021

Ubicats a La Fàbrica i a la plaça de l'Ajuntament, els Punts Liles oferiran informació i suport per a una festa lliure de masclisme i LGTBIfòbia

La Festa Major de Santa Eulàlia de Ronçana vol ser un espai lliure de masclisme i LGTBIfòbia i, per aquest motiu, l'Ajuntament disposarà de dos Punts Liles, un al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica i un altre a la plaça de l'Ajuntament.

Sota el lema "No en deixem passar ni una més", la campanya fa una crida a actuar davant els masclismes i agressions que es puguin viure o presenciar durant la Festa Major. Des de la Regidoria de Polítiques de Gènere es busquen persones voluntàries per ser a un Punt Lila durant algunes activitats de la Festa Major.

Aquelles persones interessades han d'omplir un formulari d'inscripció amb les seves dades i preferències horàries i rebran una formació el proper dijous 22 de juliol de 12 a 14h, en la que se'ls oferiran les eines necessàries per atendre al Punt Lila.

En cas de dubtes i/o consultes, podeu contactar al telèfon 673 353 871 (Anna Montes).

Arxivat a: General
Punt Lila Festa Major
Punt Lila Festa Major